Dagboek

Dagboek woensdag 2019

Het is inmiddels woensdag en de week vliegt (helaas) voorbij, we zijn alweer over de helft…
Toch is het vandaag een dag waar erg naar uit werd gekeken door zowel leiders als deelnemers.
Het was namelijk tijd voor de estafette, dat is altijd super grappig en levert leuke beelden en foto’s op.
Het is een spel waar we vele manieren hebben bedacht om 1 voor 1 of allemaal tegelijk richting de leider te gaan en weer terug, de leider zit dan aan de ene kant van het sportveld, de deelnemers aan de andere.

Dit jaar waren er 16 verschillende rondes waar de kinderen op een bepaalde manier naar de overkant moesten of aan de overkant een opdracht moeten doen. Het was een hilarisch gezicht af en toe, maar er werd ook heel hard gewerkt, want ook hier konden weer punten worden behaald voor ons klassement.

Er staan vele leuke foto’s in het fotoalbum, maar ook wat filmpjes op de facebook pagina van de jekakampweek.

Na de lunch zijn we richting voetbalclub W.S.C. in Waalwijk gegaan voor het favoriete onderdeel van bijna iedereen!! Het deelnemers/leiders toernooi. Tijdens dit toernooi zitten leiders, C-tjes, D-tjes en E-tjes door elkaar gemixt en spelen ze 2 poulefase. De 2 beste teams spelen kruisfinales. Dit jaar hebben PSG en Liverpool de finale gehaald.. PSG was de winnaar. De finale die vandaag live te zien was op FB staat in zijn geheel op onze FB site!!!

Na terugkomst op het Land van Kleef was het al snel tijd om te eten. Vanavond stond de dropping op het programma, maar omdat de E en D als eerste vertrokken had de C nog een onderdeel namelijk 30 seconds, zoals het gelijknamige bordspel!! Heel leuk spelletje en de kinderen hebben het heel leuk gevonden!! De dropping begon voor de E rond 10 uur, de half 11 en de C vertrok rond 11 uur. Hopelijk lopen ze niet verkeerd en zijn ze een beetje op tijd terug, want ze zullen wel moe zijn na deze dag.. Morgen mogen we lekker uitslapen en dan begint er weer een nieuwe geweldige dag voor de kinderen en voor ons