Dagboek

Dagboek dinsdag 2019

Het was weer een fantastische dag met veel plezier , mooi weer en leuke activiteiten. Deze ochtend waren er na het ontbijt weer verschillende onderdelen voor het altijd spannende klassement.

Het programma zag er als volgt uit.

E.                                           D                                           C

minute to win it Jeux de foot Tourke op Zand
Tourke op Zand Spellenkermis minute to win it
minute to win it Jeux de foot
Avondtocht Avondtocht Avondtocht

Minute to win is een soort estafettespel met allerlei opdrachten. Op je Facebooksite van Jekakamp zal u leuke filmpjes tegenkomen. Jeux de foot is een soort jeux des boules, maar dan met een tennisbal en voetballen.

De 1e editie van Tourke op Zand is een groot succes gebleken, met dank aan de Coördinatie!! Het was een leuke tocht, de kinderen waren heel enthousiast.

Er waren vandaag veel onderdelen waar punten konden worden verdiend en er is dan ook gestreden voor elk puntje. Vooral bij de minute to win it spelletjes was het een nek aan nek race, dit maakte het enorm spannend!!! We hebben vooral heel veel gelachen, want het is soms hilarisch om te zien..

Aan het einde van de dag was het tijd voor de avondtocht, Deze was heel leuk bedacht door de Coördinatie, veel kinderen vonden het heel leuk. Er waas een moord gepleegd op de boerderij en de groepjes moesten via aanwijzingen bij posten in het bos achter de dader, het wapen en het motief zien te komen. Sommige kinderen vonden het wel een beetje eng, want er zijn heide tijgers gespot in het bos. Naast alle muggen, teken en rupsjes is het nog een dier om rekening mee te houden!!

 

Tot morgen!!