Dagboek

Dagboek Maandag 2019

Het was wederom een kort nachtje, maar dat mag de pret niet drukken bij onze deelnemers. Sommige leiders hebben er al wel een beetje last van. De deelnemers moesten vandaag ook een lunchpakketje na het ontbijt maken, want we gingen naar de Efteling!!!

Alle E-tjes gingen bij de D en C achterop de fiets en zo ging iedereen op naar een mooie dag in het mooiste pretpark ter wereld. Gelukkig laat het weer ons (nog) niet in de steek. De E jeugd liep samen met de leiders door het park, De D en C mochten vrij rondlopen. Om half 1 even verzamelen bij het schip voor een groepsfoto. De dag vloog voorbij en voor we het wisten moesten we terug naar het Land van Kleef, om heerlijke broodjes knakworst te eten met lekkere dubbelvla als toetje…

Natuurlijk moest er weer even worden afgewassen en toen ging de snoepkraam open. De avondonderdelen begonnen met de Quiz voor de C, Pim Pam Petto bij de E. Dit zijn al bekende onderdelen op jekekamp, maar de D had het privilege om een nieuw onderdeel te doen. Namelijk tourtje op Zand. Het is een speurtocht door het dorp met een plattegrond van Loon op Zand met een route erop. Ondanks de uiterst duidelijke instructies en de kaart, liepen er nog steeds groepjes verkeerd. Dit lag uiteraard aan de leiders en niet aan de deelnemers!!

Tijdens deze tocht krijgen ze 20 filmjes te zien. Daarmee konden ze steeds 1 letter verdienen. Hieruit kwam een zinnetje die de groepjes z.s.m. moesten doorgeven..

Het was wederom  een geslaagde dag waar we hebben genoten en veel gelachen!!!