Dagboek

Dagboek 2018 – woensdag

Vandaag zijn we begonnen in de veronderstelling dat we Deelnemers-Leiders toernooi in het RKC stadion zouden gaan doen – helaas belde vanochtend RKC op dat op last van de KNVB we niet het stadion in mochten wegens uitloop werkzaamheden (de lichtmasten zijn niet meer Eredivisiewaardig – dit waren overigens de oude lichtmasten van de Bea…). Dus moesten we creatief met de planning omgaan en kunnen we waarschijnlijk morgen gaan voetballen!

Vanochtend hebben de E-tjes de Algemene quiz gehad, de Djeugd heeft ge-Jeux-de-Foot, en de C-jeugd heeft het onderdeel Sterkste man/vrouw.

Daarna hebben we geluncht en zijn we naar het zwembad gegaan! Helaas was het niet zo super-warm, maar, als de zon doorbreekt is het prima – helaas zijn er weinig foto’s gemaakt – ik was ietwat terughoudend om met een tele-lens kinderen te gaan fotograferen in een zwembad…

Avondeten hebben we heerlijke macaroni gegeten, gevolgd door een ijsje van Addie Voesenek, waarvoor dank!

Kijk trouwens hier hoe onze eigen Steef z’n Rubik’s cube oplost in anderhalve minuut!

 

Na het eten hebben we Kroatie – Engeland gekeken en na de wedstrijd was het tijd voor de E-jeugd om te worden weggebracht voor de 7km dropping! De D-jeugd daarna, en de C-tjes doen eerst nog de avondquiz waarna ze ook weggebracht worden voor de dropping – naar dit onderdeel hebben ze al de hele week naar uitgekeken </sarcamse>!

Bekijk de foto’s hier!